• Nyilatkozat a személyes adatok védelméről:

  1. A szervereink által automatikusan naplózott információk

  Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Ezen adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.


  2. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok

  A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Minden ilyen esetben azonban a felhasználót előzetesen tájékoztatjuk arról, hogy milyen jellegű és mennyiségű küldeményre számíthat, amennyiben az adott szolgáltatást igénybe kívánja venni és a felhasználó hozzájárulása esetén rendelkezésére bocsátjuk a szolgáltatást. Amennyiben a felhasználó nem ad kifejezett hozzájárulást más szolgáltatások számára való biztosítására, úgy csak és kizárólag azokat szabad számára nyújtani, amelyekre a hozzájárulása kiterjed, és csak addig, amíg kifejezetten nem tiltakozik ellene.


  3. A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatok

  A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (például értékesítés). Adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.


  4. Linkek

  Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a xxivker.com nem vállal felelősséget.


  Szerzői jogok:


  Azzal, hogy Ön belép a www.xxivker.com portál valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

  A xxivker.com domain alatt működő lapokon megjelenő tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak.
  A xxivker.com oldalon (lap) található tartalom, grafikai megjelenés, logó vagy adatbázis az alkotóközösség szellemi tulajdona. Kivételt képeznek a mások szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, melyeket az szerkesztők minden esetben változtatás nélkül, a szerző feltüntetésével tesznek közzé.
  Az alkotóközösség fenntartja a jogot minden, a lap részben vagy egészben történő bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban.
  A lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, logikai struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, feldolgozása vagy értékesítése csak az alkotóközösség engedélyével lehetséges. Tilos továbbá a lap tartalmának kereskedelmi forgalomba hozatala akár részben, akár egészben. A tartalmat kizárólag saját felhasználás céljából lehet elektronikus formában menteni vagy kinyomtatni.
  A jogosulatlan felhasználás jogi következményekkel jár, aminek az alkotóközösség szerez érvényt.


  Felelősségvállalás:

  Amennyiben szolgáltatásunkkal más internetes oldalak cikkeit is szemléznénk, a xxivker.com oldalán szereplő hírek más internetes oldalak hírcímei, illetve (ajánlói, leadjei) tartalmáért felelősséget nem vállalunk! A címek olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért, az onnan eredő tartalmi és információtechnológiai, vagy szoftveres károkért a xxivker.com nem vállal felelősséget.