• Megkésett viharsziget

  Az ámerikai srácok legutóbbi lemeze 2015-ben jött ki, ehhez képest nem siették el az album egyik legjobb dalának, a Cold Cold Cold videóklipjének elkészítését.

  Miért is kéne elsietni hiszen hamar munka ritkán jó, meg lassan járj, aranyat lelsz . Szóval megkaptuk ezt a videót és elég menő lett. Igyekeztem nem beparulni teljesen a dologtól, de aki ismer az tudja, hogy én az emberi százlábú egyperces trailerétől sem tudtam aludni egy hétig tehát ez nem jelent semmit. A klip egy hatalmas trip (ahogyan sok más Cage The Elephant videó), olyan mintha az amúgy is kristályos-katis hangulatú Viharszigetet kevernénk, az epresrágógumis Sucker Punch-csal. Ez a mix Zack Snydernek inkább hízelgő mint Scorsesenek, de nem lehet mit tenni, ilyen az élet. Nem szeretnék nagyon eltérni a témától, de tényleg hihetetlen fos film a Sucker Punch nem is tudom minek reklámozom. Majd gondolkodom rajta.

  Visszatérve, a klip király a dal is király, halgassátok meg a 2015-ös lemezt (Tell me I'm Pretty), mert rengeteg őrült jó dal van rajta, mint pl.: Trouble, Mess Around, Too Late to Say Goodbye. Annyira megszerettem az utóbbi hónapokban, hogy lehet írok is majd róla valamit. Majd meglátom.

  Zárásként cikk apropója, fogyasszátok egészséggel:

   


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  Szilézia, szeretet - OFF 2017 2. nap

  Ideálisan fekete

  2016: Pszichedélia és jövőpop

  Atomokra szedve - Swans koncertbeszámoló

  2014 1. rész

  Szumma

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december