• Megkésett viharsziget

  Az ámerikai srácok legutóbbi lemeze 2015-ben jött ki, ehhez képest nem siették el az album egyik legjobb dalának, a Cold Cold Cold videóklipjének elkészítését.

  Miért is kéne elsietni hiszen hamar munka ritkán jó, meg lassan járj, aranyat lelsz . Szóval megkaptuk ezt a videót és elég menő lett. Igyekeztem nem beparulni teljesen a dologtól, de aki ismer az tudja, hogy én az emberi százlábú egyperces trailerétől sem tudtam aludni egy hétig tehát ez nem jelent semmit. A klip egy hatalmas trip (ahogyan sok más Cage The Elephant videó), olyan mintha az amúgy is kristályos-katis hangulatú Viharszigetet kevernénk, az epresrágógumis Sucker Punch-csal. Ez a mix Zack Snydernek inkább hízelgő mint Scorsesenek, de nem lehet mit tenni, ilyen az élet. Nem szeretnék nagyon eltérni a témától, de tényleg hihetetlen fos film a Sucker Punch nem is tudom minek reklámozom. Majd gondolkodom rajta.

  Visszatérve, a klip király a dal is király, halgassátok meg a 2015-ös lemezt (Tell me I'm Pretty), mert rengeteg őrült jó dal van rajta, mint pl.: Trouble, Mess Around, Too Late to Say Goodbye. Annyira megszerettem az utóbbi hónapokban, hogy lehet írok is majd róla valamit. Majd meglátom.

  Zárásként cikk apropója, fogyasszátok egészséggel:

   


  Persona és Árnyék, kéz a kézben

  Szumma

  Rostam x Leithauser

  Istent találni

  2016: Szelektív emlékezet, személyre szabva

  2016: 1. rész - A 25 legjobb lemez

  Piaczene - poszt-kolónia és szintézis

   2016   album   elektronika   lista   off   zene   techno   2017   house   a38   rock   katowice   világzene   pop   festival   albumlista   metal   koncert   indie   új 

  2017. augusztus
  2017. július
  2017. június
  2017. április
  2017. február
  2017. január
  2016. december
  2016. november
  2016. október