• Megkésett viharsziget

  Az ámerikai srácok legutóbbi lemeze 2015-ben jött ki, ehhez képest nem siették el az album egyik legjobb dalának, a Cold Cold Cold videóklipjének elkészítését.

  Miért is kéne elsietni hiszen hamar munka ritkán jó, meg lassan járj, aranyat lelsz . Szóval megkaptuk ezt a videót és elég menő lett. Igyekeztem nem beparulni teljesen a dologtól, de aki ismer az tudja, hogy én az emberi százlábú egyperces trailerétől sem tudtam aludni egy hétig tehát ez nem jelent semmit. A klip egy hatalmas trip (ahogyan sok más Cage The Elephant videó), olyan mintha az amúgy is kristályos-katis hangulatú Viharszigetet kevernénk, az epresrágógumis Sucker Punch-csal. Ez a mix Zack Snydernek inkább hízelgő mint Scorsesenek, de nem lehet mit tenni, ilyen az élet. Nem szeretnék nagyon eltérni a témától, de tényleg hihetetlen fos film a Sucker Punch nem is tudom minek reklámozom. Majd gondolkodom rajta.

  Visszatérve, a klip király a dal is király, halgassátok meg a 2015-ös lemezt (Tell me I'm Pretty), mert rengeteg őrült jó dal van rajta, mint pl.: Trouble, Mess Around, Too Late to Say Goodbye. Annyira megszerettem az utóbbi hónapokban, hogy lehet írok is majd róla valamit. Majd meglátom.

  Zárásként cikk apropója, fogyasszátok egészséggel:

   


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  2016: Pszichedélia és jövőpop

  Atomokra szedve - Swans koncertbeszámoló

  Egyenesen Durban-ből (a sötétben, szörf helyett)

  Északi romantika - Jenny Hval: Conceptual Romance

  zajkatalóg#11 - Atahualpa Yupanqui: Don Ata (1992)

  2016: 1. rész - A 25 legjobb lemez

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december
  2017. augusztus