• Párizs, klíma, muzsika

  valamennyire van közöm a természetvédelemhez, ezért is kapom fel a fejemet mindig az ilyen figyelemfelhívó koncertekre. nemrég volt a klímacsúcs Párizsban, ahol végre a nagy országok (Kína is) beleegyeztek, hogy a veszélyes két fokos felmelegedési határt nem érjük el. ha ez megtörténne a jégsapkák elolvadnak és az alattuk lévő metángáz felszabadul, egy visszafordíthatatlan ciklus kezdődik el, amitól a Föld átlaghőmérséklete egyre és egyre melegebb lesz.

  ezt kevesen tudják vagy értik de véleményem szerint erre is lenne jó a popzene. aktivizmusra, figyelemfelkeltésre. úgyhogy ha érdekel titeket az ilyesmi, mutassátok meg a nagyinak meg anyának meg a kutyának is. amúgy fellépett rajta egy rakat jó zenész: Thom Yorke (az akkor még ismeretlen és új Radiohead dalokkal), Patti Smith, Flea a RHCP-ből, stb. szóval ja, ahogy Patti mondja: tegyünk róla, hogy jó legyen a Földanyának, mert különben ő tesz mi rólunk.


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  Rostam x Leithauser

  OFF Beszámoló #DAY ONE

  Szilézia, szeretet - OFF 2017 2. nap

  Visegrádi találkozó

  2016: 2. rész - A legjobb dalok, EP-k, miegymás

  2013

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december
  2017. augusztus
  2017. július