• Párizs, klíma, muzsika

  valamennyire van közöm a természetvédelemhez, ezért is kapom fel a fejemet mindig az ilyen figyelemfelhívó koncertekre. nemrég volt a klímacsúcs Párizsban, ahol végre a nagy országok (Kína is) beleegyeztek, hogy a veszélyes két fokos felmelegedési határt nem érjük el. ha ez megtörténne a jégsapkák elolvadnak és az alattuk lévő metángáz felszabadul, egy visszafordíthatatlan ciklus kezdődik el, amitól a Föld átlaghőmérséklete egyre és egyre melegebb lesz.

  ezt kevesen tudják vagy értik de véleményem szerint erre is lenne jó a popzene. aktivizmusra, figyelemfelkeltésre. úgyhogy ha érdekel titeket az ilyesmi, mutassátok meg a nagyinak meg anyának meg a kutyának is. amúgy fellépett rajta egy rakat jó zenész: Thom Yorke (az akkor még ismeretlen és új Radiohead dalokkal), Patti Smith, Flea a RHCP-ből, stb. szóval ja, ahogy Patti mondja: tegyünk róla, hogy jó legyen a Földanyának, mert különben ő tesz mi rólunk.


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  2013

  Ázsia lüktetése

  A buli királyai - Mac DeMarco Budapesten

  A teljesség igénye

  sZ#v€gɿoɯLá$ - Bon Iver: 22, A Million

  Szilézia, szeretet - OFF 2017 áttekintés

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december