• Párizs, klíma, muzsika

  valamennyire van közöm a természetvédelemhez, ezért is kapom fel a fejemet mindig az ilyen figyelemfelhívó koncertekre. nemrég volt a klímacsúcs Párizsban, ahol végre a nagy országok (Kína is) beleegyeztek, hogy a veszélyes két fokos felmelegedési határt nem érjük el. ha ez megtörténne a jégsapkák elolvadnak és az alattuk lévő metángáz felszabadul, egy visszafordíthatatlan ciklus kezdődik el, amitól a Föld átlaghőmérséklete egyre és egyre melegebb lesz.

  ezt kevesen tudják vagy értik de véleményem szerint erre is lenne jó a popzene. aktivizmusra, figyelemfelkeltésre. úgyhogy ha érdekel titeket az ilyesmi, mutassátok meg a nagyinak meg anyának meg a kutyának is. amúgy fellépett rajta egy rakat jó zenész: Thom Yorke (az akkor még ismeretlen és új Radiohead dalokkal), Patti Smith, Flea a RHCP-ből, stb. szóval ja, ahogy Patti mondja: tegyünk róla, hogy jó legyen a Földanyának, mert különben ő tesz mi rólunk.


  Persona és Árnyék, kéz a kézben

  zajkatalóg#11 - Atahualpa Yupanqui: Don Ata (1992)

  A nő az Isten

  zajkatalóg #9 - Arto Lindsay: Noon Chill (1997)

  2016: (Afro)futurizmus

  OFF Beszámoló #DAY ONE

  Istent találni

   2016   album   elektronika   lista   off   zene   techno   2017   house   rock   a38   katowice   világzene   pop   festival   albumlista   metal   koncert   indie   új 

  2017. augusztus
  2017. július
  2017. június
  2017. április
  2017. február
  2017. január
  2016. december
  2016. november