• Rostam x Leithauser

  Mikor kivált a Vampire Weekendből Rostam Batmanglij azon gondolkoztam, mi lesz a bandával, lévén, hogy a távozó úriember volt az egyik fő dalszerző. Persze Ezra Koenig is biztos tud zenét írni (?) ezt nem kétlem, de mégis kissé elszomorított a dolog.

  No ezek közül semmi nem érdekli az embert, ha az alábbi dalt meghallgatja. Hamilton Leithauser-rel, a The Walkmen főcsávójával csinált lemezt Rostam, és az eddig kiadott dalok alapján faszagányos lesz. A nóta refrénjében Leithauser megragadja a szíved és a tökeid a rekedtes énekével. Hiába, a beteljesületlen érzelmekről nem is érdemes máshogy nyomni.

  Leithauser Csabi nagy kedvence a Vampire Weekend meg Petié és az enyém, szóval örvendezik a szerkesztőség hurrá hurrá, de most a fanfárok helyett szóljon a 1000 times, a közelgő ' I Had a Dream That You Were Mine' lemezről. (dátum: 09.23.)


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  OFF Beszámoló #DAY ONE

  sZ#v€gɿoɯLá$ - Bon Iver: 22, A Million

  Persona és Árnyék, kéz a kézben

  OFF Beszámoló #DAY TWO

  Viszonylag lassú lángon

  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december