• Viszonylag lassú lángon

  én körül-belül a St. Anger-nél szálltam ki a hajóról (ami lássuk be, azért annyira nem süllyed), sokak gyűlölik azt az albumot, szerintem csak simán közepes, kivéve a dobhangzást: attól csengő-fülsüketítő zajtól én is hülyét kapok. aztán volt a Death Magnetic és az sem mozgatott meg bennem semmit, majd a híres-hírhedt Lulu, amit ugye Lou Reed-del vettek fel és azt sem értem igazán miért fikázzák annyian. nem jó, de hát azért történtek már véresebb események is a rockzenében, én inkább az unalmasra szavaznék, ha jelzőkről van szó.

  most pedig úgy néz ki, új lemez tűnik fel a megfáradt égbolton, novemberben jön ki és a címe: Hardwired... to Self-Destruct. jött is hozzá két új dal, egyik sem fogja a világot megváltani, viszont mintha a zenekar egy kicsit visszafele tekintene és a régi (eredeti) thrash metal vonalból kapna fel dolgokat. csak lehetne jobban is érezni az öreg svungot. úgy írnám le mint amikor az ember nagyon szeretne valamit még mindig és látszik is az elhivatottság de a semmiből nehéz várat építeni, viszonlyag lassú lángon égve, dinamikusan szállítja a kötelezőt.

  és egy hosszab eresztés, úgy néz ki Lars kibaszottul érzi:

   


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  Viszonylag lassú lángon

  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  Szilézia, szeretet - OFF 2017 2. nap

  2015 2. rész

  2016: Pszichedélia és jövőpop

  OFF Beszámoló #DAY ONE

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december
  2017. augusztus
  2017. július
  2017. június