• Viszonylag lassú lángon

  én körül-belül a St. Anger-nél szálltam ki a hajóról (ami lássuk be, azért annyira nem süllyed), sokak gyűlölik azt az albumot, szerintem csak simán közepes, kivéve a dobhangzást: attól csengő-fülsüketítő zajtól én is hülyét kapok. aztán volt a Death Magnetic és az sem mozgatott meg bennem semmit, majd a híres-hírhedt Lulu, amit ugye Lou Reed-del vettek fel és azt sem értem igazán miért fikázzák annyian. nem jó, de hát azért történtek már véresebb események is a rockzenében, én inkább az unalmasra szavaznék, ha jelzőkről van szó.

  most pedig úgy néz ki, új lemez tűnik fel a megfáradt égbolton, novemberben jön ki és a címe: Hardwired... to Self-Destruct. jött is hozzá két új dal, egyik sem fogja a világot megváltani, viszont mintha a zenekar egy kicsit visszafele tekintene és a régi (eredeti) thrash metal vonalból kapna fel dolgokat. csak lehetne jobban is érezni az öreg svungot. úgy írnám le mint amikor az ember nagyon szeretne valamit még mindig és látszik is az elhivatottság de a semmiből nehéz várat építeni, viszonlyag lassú lángon égve, dinamikusan szállítja a kötelezőt.

  és egy hosszab eresztés, úgy néz ki Lars kibaszottul érzi:

   


  Persona és Árnyék, kéz a kézben

  Körötte csend - Jozef Van Wissem koncert

  Óvilági rituálék depressziói

  Ti hisztek a szerelemben? Nem? Helyes! - Frankie Cosmos az A38-on

  2015 1. rész

  2015 2. rész

  Visegrádi találkozó

   2016   album   elektronika   lista   off   zene   techno   2017   house   rock   a38   katowice   világzene   pop   festival   albumlista   metal   koncert   indie   új 

  2017. augusztus
  2017. július
  2017. június
  2017. április
  2017. február
  2017. január
  2016. december