• OFF Beszámoló #DAY ONE

  voltunk az Offon, itt az első napról a reggeli, avagy inkább déli filónk, hogy mit kellene megnézni és végülis mi a fasz is van.

  OFF Festival
  2016. 08. 05.
  Katowice, Lengyelország
  18000

  elindultunk szerkesztőségileg a jó Magyarhonból - kalandozni lengyel barátainkhoz, hogy menézzük Közép-Európa talán legnevesebb fesztiválját. évről évre itt vannak a legjobb fellépők, egészen különleges hangulat mellett: viszonylag kevesen látogatják, a teltház mellett is kellemes tere van az embernek egy jó infrastruktúrával rendelkező helyen. minden van itt: étel, ital és mind kézműves. de igazán itt a véget nem érő koncertek miatt jön az ember. gyakorlatilag 3-4 körül kezdődik a nap és hajnali háromig meg sem áll, addig csak koncerten vagy és szomorkopdsz ha esetleg van egy órád táplálkozni vagy letolni egy sört.

  idén, mondjuk egészen sok probléma volt a fesztivál háza táján: ezekről majd a videókban mesélünk. HOGY VIDEJÓÓK? ja, csináltunk a helyszínen instant-beszámolókat, hogy ki min volt és hogyan érezte magát. az első csak egy ilyen megérkezés utáni summázás, előbeszélgetés. hetente jönnek mindig majd az újabb részek, hogy meghozzuk a kedveteket ehhez a fantasztikus élményhez, amire idén már harmadik alkalommal zúztunk le.

  na de elég a pofázásból: gyöjjön a vidiő:

  edit: kijavítanám magam: a Napalm Death nem death metal hanem grindcore. a sör a felelős.


  Persona és Árnyék, kéz a kézben

  OFF Beszámoló #DAY ONE

  2016: Pszichedélia és jövőpop

  OFF Beszámoló #DAY TWO

  Vámpírnők és kapitalizmus - Jenny Hval: Blood Bitch

  Ideálisan fekete

  2014 1. rész

   2016   album   elektronika   lista   off   zene   techno   2017   house   rock   a38   katowice   világzene   pop   festival   albumlista   metal   koncert   indie   új 

  2017. augusztus
  2017. július
  2017. június
  2017. április
  2017. február
  2017. január
  2016. december