• OFF Beszámoló #DAY ONE

  voltunk az Offon, itt az első napról a reggeli, avagy inkább déli filónk, hogy mit kellene megnézni és végülis mi a fasz is van.

  OFF Festival
  2016. 08. 05.
  Katowice, Lengyelország
  18000

  elindultunk szerkesztőségileg a jó Magyarhonból - kalandozni lengyel barátainkhoz, hogy menézzük Közép-Európa talán legnevesebb fesztiválját. évről évre itt vannak a legjobb fellépők, egészen különleges hangulat mellett: viszonylag kevesen látogatják, a teltház mellett is kellemes tere van az embernek egy jó infrastruktúrával rendelkező helyen. minden van itt: étel, ital és mind kézműves. de igazán itt a véget nem érő koncertek miatt jön az ember. gyakorlatilag 3-4 körül kezdődik a nap és hajnali háromig meg sem áll, addig csak koncerten vagy és szomorkopdsz ha esetleg van egy órád táplálkozni vagy letolni egy sört.

  idén, mondjuk egészen sok probléma volt a fesztivál háza táján: ezekről majd a videókban mesélünk. HOGY VIDEJÓÓK? ja, csináltunk a helyszínen instant-beszámolókat, hogy ki min volt és hogyan érezte magát. az első csak egy ilyen megérkezés utáni summázás, előbeszélgetés. hetente jönnek mindig majd az újabb részek, hogy meghozzuk a kedveteket ehhez a fantasztikus élményhez, amire idén már harmadik alkalommal zúztunk le.

  na de elég a pofázásból: gyöjjön a vidiő:

  edit: kijavítanám magam: a Napalm Death nem death metal hanem grindcore. a sör a felelős.


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  Párizs, klíma, muzsika

  2016: (Afro)futurizmus

  Viszonylag lassú lángon

  Megkésett viharsziget

  Körötte csend - Jozef Van Wissem koncert

  Ti hisztek a szerelemben? Nem? Helyes! - Frankie Cosmos az A38-on

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december