• OFF Beszámoló #DAY ONE

  voltunk az Offon, itt az első napról a reggeli, avagy inkább déli filónk, hogy mit kellene megnézni és végülis mi a fasz is van.

  OFF Festival
  2016. 08. 05.
  Katowice, Lengyelország
  18000

  elindultunk szerkesztőségileg a jó Magyarhonból - kalandozni lengyel barátainkhoz, hogy menézzük Közép-Európa talán legnevesebb fesztiválját. évről évre itt vannak a legjobb fellépők, egészen különleges hangulat mellett: viszonylag kevesen látogatják, a teltház mellett is kellemes tere van az embernek egy jó infrastruktúrával rendelkező helyen. minden van itt: étel, ital és mind kézműves. de igazán itt a véget nem érő koncertek miatt jön az ember. gyakorlatilag 3-4 körül kezdődik a nap és hajnali háromig meg sem áll, addig csak koncerten vagy és szomorkopdsz ha esetleg van egy órád táplálkozni vagy letolni egy sört.

  idén, mondjuk egészen sok probléma volt a fesztivál háza táján: ezekről majd a videókban mesélünk. HOGY VIDEJÓÓK? ja, csináltunk a helyszínen instant-beszámolókat, hogy ki min volt és hogyan érezte magát. az első csak egy ilyen megérkezés utáni summázás, előbeszélgetés. hetente jönnek mindig majd az újabb részek, hogy meghozzuk a kedveteket ehhez a fantasztikus élményhez, amire idén már harmadik alkalommal zúztunk le.

  na de elég a pofázásból: gyöjjön a vidiő:

  edit: kijavítanám magam: a Napalm Death nem death metal hanem grindcore. a sör a felelős.


  Gyöngyök, göröngyök - Az én 2017-em - 25 dal

  Hipster DJ kollektíva Dániából

  Piaczene - poszt-kolónia és szintézis

  OFF Beszámoló #DAY ONE

  2016: 2. rész - A legjobb dalok, EP-k, miegymás

  Szilézia, szeretet - OFF 2017 áttekintés

  Szilézia, szeretet - OFF 2017 2. nap

   2016   album   lista   off   elektronika   2017   festival   rock   zene   katowice   techno   house   a38   világzene   pop   fesztivál   albumlista   metal   koncert   indie 

  2018. május
  2018. április
  2017. december
  2017. augusztus
  2017. július